Ajankohtaista

 

Felicita -verkkokauppa avattu!

Good Work(s) -tuotteet, kosmetiikka ja koulutukset nyt kätevästi suoraan Felicitan verkkokaupasta. Tästä kauppaan!

c_119_68_16777215_00_images_pics_shoppi.JPG

Helsinki Microblading Center

Tutustu huippuluokan SharpBrows microblading -tekniikkaan, katso työt galleriassa ja varaa aikasi tästä. 

c_167_72_16777215_00_images_pics_HMC_pieni.jpg

 

 

 

Good Work(s) Make A Difference 

Good Work(s) Finland on tuonut Suomeen todella tyylikkäät kietaistavat Good Work(s) Make A Difference -nahkarannekkeet. Valikoimistamme löytyy yli 600 tuotetta erilaisilla koriste- ja väriyhdistelmillä.

Good Work(s) on suosittu asujen piristys. Rannekkeita voi nähdä myös maailman suurimpien tähtien yllä, kuten Katy Perrylla, Cindy Crawfordilla, Eva Longorialla ja Demi Moorella. Myös miehille sopivia rannekkeita löytyy niin Steven Tylerin, Usherin kuin Justin Bieberinkin ranteista.

Good Work(s) Make A Difference on myös asenneostos, sillä valmistaja lahjoittaa jokaisesta maahantuodusta tuotteesta 25% hyväntekeväisyyteen. Viimeisimmät lahjoitukset ovat tukeneet syrjäytyneiden lapsien kouluun pääsyä, auttanut kodittomia saamaan katon pään päälleen sekä tukenut Home Sweeter Home kampanjaa jossa mm. luovutettiin 1200 joulupakettia vähäosaisiin koteihin. Good Work(s) on tuote jonka valitessasi autat apua tarvitsevia.

Lisätiedot & jälleenmyyntisopimukset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 


Tuotevalikoima:

Trio -rannekkeet:


Come Together -rannekkeet:

Single -rannekkeet:


Wrap Around -rannekkeet:

Muut:

Yhteystiedot

Felicita
Kalevankatu 38
00180 Helsinki

050-4068305
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Avoinna arkisin klo 9-15
Tai sopimuksen mukaan

» Katso kartta

Felicita on yritys jossa mahdottomasta tehdään mahdollinen. 

Felicitalla on laaja palveluvalikoima, johon luottavat myös isot malli- ja kuvaustoimistot. Mosaic-rakennekynsikoulutus ja monet nail-art -erikoistekniikkakurssimme ovat monelle alan yritykselle tuttuja.

Felicita tarjoaa Mosaic-rakennekynsikoulutuksia alan ammattilaisille. Myös monet muut alan yritykset hakevat meiltä uusia nail-art -ideoita sekä uusia tekniikoita.

Ota yhteyttä ja kysy myös meidän show- ja juhlapalveluista!

fb.png