Ajankohtaista

jd.png

c_284_92_16777215_00_images_pics_gwlogojpg.png

 

 

Felicita -verkkokauppa avattu!

Good Work(s) -tuotteet, kosmetiikka ja koulutukset nyt kätevästi suoraan Felicitan verkkokaupasta. Tästä kauppaan!

c_119_68_16777215_00_images_pics_shoppi.JPG

Good Work(s) -nahkarannekkeet saapuneet!

Suoraan maahantuojalta kymmeniä eri värejä timanteilla, glitterilla, pastellein, perusnahkana ja retrokuosein. Kysy lisää!

c_137_91_16777215_00_images_pics_goodworks.jpg

SharpBrows ja 6D Microblading

SharpBrows ja Microblading 6D-tekniikka on huikea uusi muutos kauneusalalla. Menettelyä joka valloittaa. 

SarpBrows microblading antaa aidon jäljen ja olemme ylpeitä voidessamme tuoda tämän palvelun asiakkaidemme käyttöön. 
Felicitan koulutetut ammattilaiset ovat sertifioituja Sarp Brows ja Elena Veretenkon Eyebrows 6D Micropigmentation koulun käyneitä. 

SarpBrows ja EyeBrows 6D microblading suoritetaan ihon päällimmäisiin kerroksiin, ja käytettävä terä koostuu mikroskooppisen pienistä 16 erittäin ohuesta terästä. Tämän vuoksi on mahdollista tuottaa linjoja ja kaaria, joita muilla tekniikoilla ei ole mahdollista tehdä.

 

Miksi valita SharpBrows Microblading?

1. Ohuet kulmat

Meillä kaikilla ei ole täydellisiä kulmakarvoja.Jokainen on erilainen ja kaikkien karvankasvu on erilaista. 

Mikäli sinulla ei ole luonnollisen tuuheita ja paksuja kulmakarvoja, SharpBrows Microblading vie kulmasi täysin uudelle tasolle. 

Sopii myös mikäli kulmat ovat vahingoittuneet esimerkiksi onnettomuuden tai sairauden takia.

2. Täydellinen muoto

Monelle asiakkaalle, suurin syy valita Sharp Brows microbladingin on se, että he haluavat täydellisesti muotoillut kulmat. 

Mittaamme täydellisen muotoiset ja kokoiset kulmat Golden Ratio mittaustyökalun avulla juuri oikeaan kohtaan sinun kasvonpiirteitäsi ajatellen. 

Täydellisen muotoiset kulmat näyttää uskomattoman hyvältä, ja nostavat kasvojen ilmeen uudelle tasolle 

3. Terveys

SharpBrows Microblading kulmat ovat selkeästi terveellisempiä kuin pysyvästi tatuoidut kulmat.

SharpBrows Microblading kulmien jälkihoito on helppoa yksinkertaista. Jälkihoito on vähäistä verrattuna tatuoitujen kulmien jälkihoitoon, ärsytys kulmien alueella on vähäistä ja riskit minkäänlaiseen vahinkoon ovat pienet.

Lisäksi iho ei vahingoitu, koska väri laitetaan vain ihon pintakerrokseen, ei tatuointi syvyyteen.

4. Ulkonäkö

Microbladingista on tullut suosittu palvelu ympäri maailman. Sharp Brows Microblading tekniikkamme takaa huikean lopputuloksen. 

SharpBrows Microblading huikea kulmatekniikka yhdistettynä ammattimaiseen tekemiseen, antaa sinulle kulmat jotka on itsessään trendikkäät.

 

 

Hoito-ohjeet:

Kannattaa varautua pieneen punoitukseen, sitä esiintyy lähes kaikilla asiakkailla. Erilaiset ihotyypit reagoivat erilailla toimenpiteeseen, joten pidä se mielessä kun teet suunnitelmia seuraaville tunneille SharpBrows Microblading jälkeen. 

Tule hoitoon ilman meikkiä ja huolehdi että kulmat etenkin on meikittömät, Huolehdithan siitä että et ole käyttänyt alkoholia tai seuraavia kipulääkkeitä kuten: aspiriini, ibuprofeiini tai muita kipulääkkeitä 48 tuntiin ennen toimenpidettä. 

Samoin ”kiellettyjen” tuotteiden listalla on Retin A, A vitamiini ja alpha-hydroxy-acidista jota on monissa anti-aging tuotteissa

Parhaan tuloksen SharpBrows Microblading saavuttamiseksi, älä nypi tai poista kulmakarvoja millään tekniikalla ainakaan viikkoon ennen toimenpidettä

Kerro SharpBrows Microblading ammattilaiselle kaikki asiat joiden ajattelet olevan vähänkään tärkeitä, sekä kaikki krooniset sairaudet tai allergiat, joita sinulla voi olla. Listaa myös kaikki asiat kosmetiikasta, jolla on ollut negatiivinen vaikutus ihollesi. Ole rehellinen kaikesta, mikä vaikuttaa terveyteesi (myös raskaus yms.) Näin huolehdimme siitä että hoitotulos on turvallinen ja lopputulos huikea.

 

Sattuuko SharpBrows Microblading?

Ensimmäinen kerta voi olla kivulias, mutta se riippuu pitkälti ihosi kivunsietokyvystä ja ihotyypistäsi. Tämä toimenpide ei satu niin paljon kuin oikea tatuointi, kivun tasoa voisi verrata ehkä ennemminkin kulmien nyppimisen kipuun. Erityisherkälle iholle toimenpide sattuu hiukan enemmän kuin normaalille iholle. Jokatapauksessa, kipu jota microbladingista aiheutuu on hyvin pientä ja lisäksi käytämme aineita, jotka lievittävät kipua.

 

 

 

Yhteystiedot

Felicita
Kalevankatu 38
00180 Helsinki

050-4068305
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Avoinna arkisin klo 9-15
Tai sopimuksen mukaan

» Katso kartta

Felicita on on yritys jossa mahdottomasta tehdään mahdollinen. 

Felicitalla on laaja palveluvalikoima, johon luottavat myös isot malli- ja kuvaustoimistot. Mosaic-rakennekynsikoulutus ja monet nail-art -erikoistekniikkakurssimme ovat monelle alan yritykselle tuttuja.

Felicita tarjoaa Mosaic-rakennekynsikoulutuksia alan ammattilaisille. Myös monet muut alan yritykset hakevat meiltä uusia nail-art -ideoita sekä uusia tekniikoita.

Ota yhteyttä ja kysy myös meidän show- ja juhlapalveluista!

fb.png