Ajankohtaista

 

Felicita -verkkokauppa avattu!

Good Work(s) -tuotteet, kosmetiikka ja koulutukset nyt kätevästi suoraan Felicitan verkkokaupasta. Tästä kauppaan!

c_119_68_16777215_00_images_pics_shoppi.JPG

Helsinki Microblading Center

Tutustu huippuluokan SharpBrows microblading -tekniikkaan, katso työt galleriassa ja varaa aikasi tästä. 

c_167_72_16777215_00_images_pics_HMC_pieni.jpg

 

 

 

Helsinki Microblading Center käyttää SharpBrows Light Microblading ja 6D Microblading tekniikkaa.

SharpBrows Light Microblading ja Microblading 6D-tekniikka on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Microblading -toimenpiteellä saadaan luotua puuttuvat kulmakarvat, vahvistettua omia kulmakarvoja ja korjattua kulmakarvojen muotoa. Helsinki Microblading Center on erikoistunut myös korjaavaan microblading työhön. Korjamme värimuutokset, virheelliset muodot/symmetriavirheet. 

SharpBrows Light microbladingilla saat aidon-näköiset kulmat ja me Helsinki Microblading Centerissä olemme ylpeitä voidessamme tuoda tämän palvelun asiakkaidemme käyttöön. Helsinki Microblading Centerin koulutetut ammattilaiset ovat sertifioituja SharpBrows ja Elena Veretenkon Eyebrows 6D Micropigmentation koulutuksen käyneitä. Helsinki Microblading on alalla jo varsin nimekäs toimija, kauttamme on koulutettu useita microblading ammattilaisia. Monet Helsinkiläiset ovat valinneet meidät korkean laadun takia. Tutustu myös meihin FBssa: https://www.facebook.com/microbladinghelsinki/ ja instassa: @helsinkimicrobladincenter nimellä.

Helsinki Microblading Center toteuttaaa toimenpiteen alan johtavia tekniikoita käyttäen , toimenpiteessä väriä laitetaan ihon pintakerrokseen. Microbladingissa käytettävä terä koostuu mikroskooppisen pienistä 16 erittäin ohuesta neulasta. Näin microbladingilla on mahdollista tuottaa linjoja ja kaaria, joita muilla tekniikoilla ei ole mahdollista tehdä, ja saat luonnollisen näköiset kulmat.

 

 

Miksi valita Helsinki Microblading Center?

1. Kauniit kulmat

Meillä kaikilla ei ole täydellisiä kulmakarvoja. Jokaisen kulmat ovat erilaiset ja karvankasvu on erilaista. Microbladingilla saadan luotua puuttuvat kulmakarvat, vahvistettua omia kulmakarvoja ja korjattua kulmakarvojen muotoa.

Microblading toimenpiteen avulla saat tuuheat ja luonnolliset kulmakarvat. Helsinki Microblading Centerin ammattilaiset vievät kulmasi täysin uudelle tasolle.

2. Täydellinen muoto

Täydellisesti muotoillut kulmat on monelle asiakkaalle suurin syy valita Sharp Brows microblading.

Mittaamme täydellisen muotoiset ja kokoiset kulmat Golden Ratio mittaustyökalun  avulla juuri oikeaan kohtaan sinun kasvonpiirteitäsi ajatellen. Tarkastamme piirtosuunnitelman sähköisellä kuvausmenetelmaällä. Kuvausmenetelmä varmentaa kulmien mittasuhteen oikeaksi.

Helsinki Microblading Centerin toteuttamat täydellisen  muotoiset kulmat näyttävät uskomattoman hyvältä, ja nostavat kasvojen ilmeen uudelle tasolle.

3. Terveys

Helsinki Microblading Center opastaa kaikki asiakkaat kulmien jälkihoitoon sekä selvittää asiakkaan valmiudet toimenpiteen aloittamiseen. SharpBrows Microblading kulmat ovat selkeästi terveellisempiä kuin pysyvästi tatuoidut kulmat.

SharpBrows Light Microblading kulmien jälkihoito on helppoa ja yksinkertaista. Jälkihoito on vähäistä verrattuna tatuoitujen kulmien jälkihoitoon, ärsytys kulmien alueella on vähäistä ja riskit minkäänlaiseen vahinkoon ovat pienet.

Lisäksi iho ei vahingoitu, koska väri laitetaan vain ihon pintakerrokseen, ei tatuointisyvyyteen.

4. Microblading lopputulos

Microbladingista on tullut suosittu palvelu ympäri maailman ja me Helsinki Microblading Centerissä takaamme asiakkaillemme huikean lopputuloksen. Käymme jatkuvasti alan koulutuksissa ja toteutamme asiakkaidemme toimenpiteen juuri sinulle sopivalla tekniiklla. 

SharpBrows Light Microblading kulmatekniikka yhdistettynä ammattimaiseen osaamiseen antaa sinulle trendikkäät kulmakarvat.

 

Helsinki Microblading Center asiakkaiden hoito-ohjeet:

Kannattaa varautua pieneen punoitukseen, sitä esiintyy lähes kaikilla asiakkailla. Erilaiset ihotyypit reagoivat erilailla toimenpiteeseen, joten pidä se mielessä kun teet suunnitelmia seuraaville tunneille SharpBrows Light Microblading jälkeen. 

Tule hoitoon ilman meikkiä ja huolehdi että kulmat etenkin on meikittömät. Huolehdithan siitä että et ole käyttänyt alkoholia tai seuraavia kipulääkkeitä kuten: aspiriini, ibuprofeiini tai muita kipulääkkeitä 48 tuntiin ennen toimenpidettä. 

Samoin ”kiellettyjen” tuotteiden listalla on Retin A, A-vitamiini ja alpha-hydroxy-acidista, jota on monissa anti-aging tuotteet.

Saavuttaaksesi SharpBrows Light Microbladingilla parhaan tuloksen, älä nypi tai poista kulmakarvoja millään tekniikalla ainakaan viikkoon ennen toimenpidettä.

Kerro Helsinki Microblading Centerin ammattilaiselle kaikki krooniset sairaudet tai allergiat, joita sinulla voi olla. Listaa myös kaikki asiat kosmetiikasta, jolla on ollut negatiivinen vaikutus ihollesi. Ole rehellinen kaikesta, mikä vaikuttaa terveyteesi (myös raskaus yms.). Näin huolehdimme siitä että hoitotulos on turvallinen ja lopputulos onnistunut.

 

Onko Microblading toimenpide kivulias?

Olemme kehittäneet uuden tekniikan, jolla puudutamme pintaihon. Tällä Helsinki microblading Centerin tekniikalla toimenpiteestä tulee asiakkaalle huomattavasti mielyttävämpi. Moni asiakkaamme on todennut toimenpiteen olevan lähes kivuton. Puudutuksen teho on yksilöllistä ja toimenpide tuntemus on meille kaikllle kuitenkin yksilöllinen. Tämä toimenpide ei ole kivultaan verrattavissa oikeaan tatuointiin. voisimme verrata toimenpidettä lähinnä kulmien nyppimiseen  Joka tapauksessa tuntemus, mikä microbladingista aiheutuu on hyvin pientä.

 Peruutusehdot

Mahdolliset peruutukset ja microblading ajan muutokset voi tehdä viimeistään 24h ennen varattua ajankohtaa. Muissa tapauksissa veloitetaan 50% microblading toimenpiteen hinnasta.

Sairaustapauksista pyydetään ilmoittamaan meille mahdollisimman pian joko sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 050-4068305

Helsinki Microblading Center - GALLERY: 

  

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Yhteystiedot

Felicita
Kalevankatu 38
00180 Helsinki

050-4068305
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Avoinna arkisin klo 9-15
Tai sopimuksen mukaan

» Katso kartta

Felicita on yritys jossa mahdottomasta tehdään mahdollinen. 

Felicitalla on laaja palveluvalikoima, johon luottavat myös isot malli- ja kuvaustoimistot. Mosaic-rakennekynsikoulutus ja monet nail-art -erikoistekniikkakurssimme ovat monelle alan yritykselle tuttuja.

Felicita tarjoaa Mosaic-rakennekynsikoulutuksia alan ammattilaisille. Myös monet muut alan yritykset hakevat meiltä uusia nail-art -ideoita sekä uusia tekniikoita.

Ota yhteyttä ja kysy myös meidän show- ja juhlapalveluista!

fb.png