Ajankohtaista

 

Felicita -verkkokauppa avattu!

Good Work(s) -tuotteet, kosmetiikka ja koulutukset nyt kätevästi suoraan Felicitan verkkokaupasta. Tästä kauppaan!

c_119_68_16777215_00_images_pics_shoppi.JPG

Helsinki Microblading Center

Tutustu huippuluokan SharpBrows microblading -tekniikkaan, katso työt galleriassa ja varaa aikasi tästä. 

c_167_72_16777215_00_images_pics_HMC_pieni.jpg

 

 

 

SharpBrows ja 6D Microblading

SharpBrows ja Microblading 6D-tekniikka on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat.  Microblading-toimenpiteellä saadaan luotua puuttuvat kulmakarvat, vahvistettua omia kulmakarvoja ja korjattua kulmakarvojen muotoa.

SharpBrows microbladingilla saat aidon näköiset kulmat, ja olemmekin ylpeitä voidessamme tuoda tämän palvelun asiakkaidemme käyttöön. Felicitan koulutetut ammattilaiset ovat sertifioituja SharpBrows ja Elena Veretenkon Eyebrows 6D Micropigmentation koulutuksen käyneitä. 

SharpBrows ja EyeBrows 6D microblading -toimenpiteessä väriä laitetaan ihon pintakerrokseen. Microbladingissa käytettävä terä koostuu mikroskooppisen pienistä 16 erittäin ohuesta neulasta. Näin microbladingilla on mahdollista tuottaa linjoja ja kaaria, joita muilla tekniikoilla ei ole mahdollista tehdä, ja saat luonnollisen näköiset kulmat.

 

 

Miksi valita SharpBrows Microblading?

1. Kauniit kulmat

Meillä kaikilla ei ole täydellisiä kulmakarvoja. Jokaisen kulmat ovat erilaiset ja karvankasvu on erilaista. Microbladingilla saadan luotua puuttuvat kulmakarvat, vahvistettua omia kulmakarvoja ja korjattua kulmakarvojen muotoa.

SharpBrows Microblading avulla saat tuuheat ja luonnolliset kulmakarvat. SharpBrows Microblading vie kulmasi täysin uudelle tasolle.

2. Täydellinen muoto

Täydellisesti muotoillut kulmat on monelle asiakkaalle suurin syy valita SharpBrows microblading.

Mittaamme täydellisen muotoiset ja kokoiset kulmat Golden Ratio mittaustyökalun avulla juuri oikeaan kohtaan sinun kasvonpiirteitäsi ajatellen. 

Täydellisen muotoiset kulmat näyttävät uskomattoman hyvältä, ja nostavat kasvojen ilmeen uudelle tasolle.

3. Terveys

SharpBrows Microblading kulmat ovat selkeästi terveellisempiä kuin pysyvästi tatuoidut kulmat.

SharpBrows Microblading kulmien jälkihoito on helppoa ja yksinkertaista. Jälkihoito on vähäistä verrattuna tatuoitujen kulmien jälkihoitoon, ärsytys kulmien alueella on vähäistä ja riskit minkäänlaiseen vahinkoon ovat pienet.

Lisäksi iho ei vahingoitu, koska väri laitetaan vain ihon pintakerrokseen, ei tatuointisyvyyteen.

4. Microblading lopputulos

Microbladingista on tullut suosittu palvelu ympäri maailman. SharpBrows Microblading tekniikkamme takaa huikean lopputuloksen. 

SharpBrows Microblading huikea kulmatekniikka yhdistettynä ammattimaiseen osaamiseen, antaa sinulle trendikkäät kulmakarvat.

 

Hoito-ohjeet:

Kannattaa varautua pieneen punoitukseen, sitä esiintyy lähes kaikilla asiakkailla. Erilaiset ihotyypit reagoivat erilailla toimenpiteeseen, joten pidä se mielessä kun teet suunnitelmia seuraaville tunneille SharpBrows Microblading jälkeen. 

Tule hoitoon ilman meikkiä ja huolehdi että kulmat etenkin on meikittömät. Huolehdithan siitä että et ole käyttänyt alkoholia tai seuraavia kipulääkkeitä kuten: aspiriini, ibuprofeiini tai muita kipulääkkeitä 48 tuntiin ennen toimenpidettä. 

Samoin ”kiellettyjen” tuotteiden listalla on Retin A, A-vitamiini ja alpha-hydroxy-acidista, jota on monissa anti-aging tuotteissa.

Saavuttaaksesi SharpBrows Microbladingilla parhaan tuloksen, älä nypi tai poista kulmakarvoja millään tekniikalla ainakaan viikkoon ennen toimenpidettä.

Kerro SharpBrows Microblading ammattilaiselle kaikki, joiden ajattelet olevan vähänkään tärkeitä, sekä kaikki krooniset sairaudet tai allergiat, joita sinulla voi olla. Listaa myös kaikki asiat kosmetiikasta, jolla on ollut negatiivinen vaikutus ihollesi. Ole rehellinen kaikesta, mikä vaikuttaa terveyteesi (myös raskaus yms.). Näin huolehdimme siitä että hoitotulos on turvallinen ja lopputulos onnistunut.

 

Onko SharpBrows Microblading -toimenpide kivulias?

Ensimmäinen kerta voi olla kivulias, mutta se riippuu pitkälti ihosi kivunsietokyvystä ja ihotyypistäsi. Tämä toimenpide ei satu niin paljon kuin oikea tatuointi, kivun tasoa voisi verrata ehkä ennemminkin kulmien nyppimisen kipuun. Erityisherkälle iholle toimenpide sattuu hiukan enemmän kuin normaalille iholle. Joka tapauksessa kipu, mikä microbladingista aiheutuu on hyvin pientä ja lisäksi käytämme aineita, jotka lievittävät kipua.

 Peruutusehdot

Mahdolliset peruutukset ja microblading ajan muutokset voi tehdä 24h ennen varattua ajankohtaa. Muissa tapauksissa veloitetaan 50% microblading toimenpiteen hinnasta.

Sairaustapauksista pyydetään ilmoittamaan meille mahdollisimman pian joko sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 050-4068305

Helsinki Microblading Center - GALLERY: 

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Yhteystiedot

Felicita
Kalevankatu 38
00180 Helsinki

050-4068305
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Avoinna arkisin klo 9-15
Tai sopimuksen mukaan

» Katso kartta

Felicita on yritys jossa mahdottomasta tehdään mahdollinen. 

Felicitalla on laaja palveluvalikoima, johon luottavat myös isot malli- ja kuvaustoimistot. Mosaic-rakennekynsikoulutus ja monet nail-art -erikoistekniikkakurssimme ovat monelle alan yritykselle tuttuja.

Felicita tarjoaa Mosaic-rakennekynsikoulutuksia alan ammattilaisille. Myös monet muut alan yritykset hakevat meiltä uusia nail-art -ideoita sekä uusia tekniikoita.

Ota yhteyttä ja kysy myös meidän show- ja juhlapalveluista!

fb.png